Новини вченої ради

Першим питанням стало  обрання претендентів на призначення стипендії Кабінету Міністрів за видатні заслуги у сфері вищої освіти з числа науково-педагогічних працівників, які зробили особистий вагомий внесок у розвиток вищої освіти, сумлінно здійснювали підготовку здобувачів вищої освіти, досягли 70-річного віку і працюють у НУВГП за основним місцем роботи. 

Далі члени вченої ради затвердили  Положення про визнання документів про освіту, виданих іноземними закладами освіти, в НУВГП; перезатвердили спеціальності докторантури НУВГП, шляхом трансформації їх шифрів у наукові, згідно з Переліком 2021; затвердили/закрили ряд освітньо-професійних програм, навчальних планів, концепцій. Окрім того, присутні надали гриф вченої ради підручникам та посібникам, рекомендували до видання монографії, збірники наукових праць та схвалили скореговані графіки освітнього процесу 2021-2022 навчального року денної та заочної форми навчання у зв’язку із воєнним саном.

У різному ректор Віктор Мошинський наголосив на можливості кожного долучитися до Перемоги,  шляхом внесення коштів до Благодійного фонду НУВГП  чи будь-якої іншої матеріальної, речової допомоги. Дану інформацію можна переглянути на банері сайту університету.

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування