Новини Вченої ради

Відбулося засідання Вченої ради університету. В урочистій частині ректор Віктор Мошинський вручив атестат професора Волку П.П. та атестати доцентів  – Михайловій Є.В., Оплачко І.О., Якимчук М.Ю.,  Почесні  грамоти від Рівненської обласної державної адміністрації та нагрудні знаки, Дипломи переможцям конкурсу підручників та посібників, Диплом члена-кореспондента, Почесні грамоти.

 Першим питанням порядку денного  стало затвердження Правил прийому до аспірантури НУВГП  у 2024 році та до  ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП» у 2024 році з урахуванням змін чинного законодавства. Далі члени Вченої ради підтримали створення науково-дослідного центру «Агротех» та затвердили  Положення про НДЦ «Агротех».

Наступним було питання щодо створення  філій кафедри. Зокрема, присутні підтримали створення  філії кафедри агроінженерії ННІМІ на базі ТзОВ «АГРО-НВ» та на базі ПП Виробничо-конструкторське об’єднання «МААНС» задля  поліпшення підготовки кваліфікованих фахівців, посилення практичної спрямованості навчального процесу, а також проведення спільних наукових досліджень і впровадження їх результатів у виробництво.

Окрім того, члени Вченої ради надали дозволи на читання лекцій старшим викладачам НУВГП,  затвердили та закрили освітньо-наукові програми, освітньо-професійні програми та навчальні плани. Також було  затверджено  та рекомендовано  до друку наукові видання НУВГП. Зокрема, збірника «Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції «Географія, туризм і природокористування - 2024» кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування