Новини вченої ради

Відбулося чергове засідання вченої Ради університету. Порядок денний включав кілька питань. Спершу присутні члени вченої ради затвердили Правила прийому на навчання для здобуття вищої освіти в НУВГП у 2024 році зі змінами, які передбачені в наказах МОН України, та Прави  прийому до аспірантури НУВГП у 2024 році.

Далі надали дозвіл на проведення попередньої експертизи дисертації Міхно Інеси Сергіївни на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.03 - економіка та управління національним господарством та  затвердили  кандидатури студентів на здобуття іменних академічних стипендій  відповідно до Правил призначення і виплати  стипендій студентам, асистентам-стажистам, аспірантам і докторантам НУВГП. Так, за навчально-науковим рейтингом рекомендовано для отримання  стипендії дев’ять  здобувачів вищої освіти: на  стипендію  Президента України у  першому семестрі  2024–2025 н.р. – магістрантку першого року навчання спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» ННІЕМ Марію Бурченю, магістрантку першого року навчання спеціальності «Облік і оподаткування» ННІЕМ Діану Попчук та третьокурсницю спеціальності «Право» ННІП Ольгу  Блошкіну;  на стипендію Кабінету Міністрів України на перший  семестр 2024–2025 н.р. – магістрантку першого року навчання спеціальності «Облік і оподаткування» ННІЕМ Ірину Власюк; на стипендію  ім. М. С. Грушевського на перший  семестр 2024–25 н.р. – магістрантку першого року навчання спеціальності «Архітектура та містобудування» ННІБА Анастасію Сокол; на стипендію Верховної Ради України на 2024–2025 н.р.  – третьокурсника спеціальності  «Міжнародні економічні відносини»  ННІЕМ Олександра Федчика,  другокурсницю  спеціальності  «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології» ННІЕАВГ Ревекку Гусаренко-Барську.

Окрім того, під час засідання було  затверджено та закрито ОНП, ОПП та навчальні  плани, надано гриф, затверджено  та рекомендовано  до друку наукові  видання НУВГП.

Відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування