Новини Вченої ради

Відбулося чергове засідання Вченої ради. Перше  розглянуте  питання  було присвячене присвоєнню вчених звань професора та доцента. Зокрема, члени Вченої ради  підтримали клопотання кафедр про присвоєння вченого звання професора кафедри: гідротехнічного будівництва та гідравліки - Герасімову Є. Г.; міського будівництва та господарства - Гомону С. С.; конституційного права та галузевих дисциплін - Дулібі Є. В.; міського будівництва та господарства - Кочкарьову Д. В.; маркетингу - Попко О. В.; а також присвоєння вченого звання доцента кафедри іноземних мов - Тарасюк Н.М.

Далі присутні затвердили Положення про організацію освітнього процесу у НУВГП; Положення про неформальну та інформальну освіту в НУВГП; підтримали створення разової спеціалізованої вченої ради НУВГП;  затвердили  теми наукових досліджень та індивідуальних планів здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня ступеня доктора філософії третьої хвилі вступу та  здобувачів наукового ступеня доктора наук, а також  індивідуальні  наукові плани  докторантів.

Окрім того, члени Вченої ради  затвердили Положення про філію кафедри філії будівельних, дорожніх та меліоративних машин ННМІ на виробництві – Комунальному Рівненському шляхово-експлуатаційному управлінні автомобільних доріг; ДП «Рівненський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України»» та ПАТ «Мехбудсервіс»;  затвердили  освітньо-професійні  програми та індивідуальні  плани; надали гриф, затвердили  та рекомендували  до друку наукові видання  НУВГП.

Більше фото в Facebook

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування