Новини Вченої ради

Відбулося чергове засідання вченої ради університету.

Першим питанням порядку денного було кадрове питання. Так, присутні члени вченої ради проголосували за присвоєння вченого звання доцент Войтовичу Л.В. (кафедра теоретичної механіки, інженерної графіки та машинознавства); Бухальській Т.В. та Ніколайчук К.М. (кафедра землеустрою, кадастру, моніторингу земель та геоінформатики); Соломко М.Т. (кафедра правових природоохоронних дисциплін); Швець О.М. (кафедра обчислювальної техніки); Шатному С. В. (кафедри обчислювальної техніки).

Про підготовку здобувачів наукового ступеня доктора наук у НУВГП доповіла  начальниця відділу підготовки здобувачів наукових ступенів та організації захисту дисертацій Оксана Зінкевич.

Також було затверджено проміжний звіт здобувача наукового ступеня доктора наук за перший рік перебування в докторантурі Людмили Ященко.

Далі присутні затвердили  проєкт  Положення про гаранта освітньої програми в НУВГП; Положення про форми здобуття вищої освіти, форми організації освітнього процесу та види навчальних занять у НУВГП; внесли  зміни до графіку навчального процесу для спеціальності 81 «Право» денної форми навчання на 2023-2024 н.р.; затвердили голів екзаменаційних комісій, рекомендували до друку наукові видання.

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування