Новини Вченої ради

Відбулося чергове засідання Вченої ради. Так, першим питанням стало кадрове питання. Присутні члени Вченої ради підтримали присвоєння вченого звання доцента:  кафедри медико-біологічних дисциплін  -  Гуцману Сергію Володимировичу; мостів і тунелів, опору матеріалів і будівельної механіки - Поляновській Олені Євгенівні; фінансів та економічної безпеки - Скаковській Світлані Степанівні; відмовили у присвоєнні вченого звання професора кафедри будівельних, дорожніх, меліоративних, сільськогосподарських машин і обладнання - Науменку Юрію Васильовичу.

Далі члени Вченої ради затвердили теми  дисертаційних робіт; Положення ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП» та Тимчасового стандарту вищої освіти другого (магістерського) рівня підготовки фахівців спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво». Підтримали  створення філій кафедр: автомобілів та автомобільного господарства на базі Товариства з обмеженою відповідальністю «Вік-Експо»;  водопостачання, водовідведення та бурової справи на базі Товариства з обмеженою відповідальністю «Наукове підприємство «РІКОМ»; створення кафедри менеджменту та публічного врядування шляхом злиття двох кафедр; підтримали  закриття освітньо-професійної програми «Міжнародні культурні зв’язки та міжкультурні комунікації» за спеціальністю 034 Культурологія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти; освітньо-професійних програм другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 133 «Галузеве машинобудування» за спеціальностями «Підйомно-транспортні, дорожні, будівельні, меліоративні машини і обладнання» та «Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів» як таких, що не реалізуються.

Члени Вченої ради проголосували також  за розміщення в цифровому репозиторії, як електронне видання,   збірника  матеріалів тез IV Всеукраїнської науково-технічної інтернет-конференції «Інноваційні технології розвитку машинобудування та ефективного функціонування транспортних систем»,     збірника тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції молодих науковців, аспірантів і здобувачів вищої освіти «Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки», збірника матеріалів IV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку лінгвістики та лінгводидактики», рекомендували  до друку монографію  Мащенка В.А., Кваснікова В.П. «Методи вимірювань та автоматизовані приладові  системи для визначення модулів пружності»; монографію Кафарського В. І., Чижевського Б. Г., Жиляєва І. Б. «Конституційні механізми розвитку освіти в Україні»; надали  гриф  Вченої ради  навчальним  посібникам:  «Реабілітаційне обстеження в практиці фізичного терапевта» (Григус І.М., Нагорна О.Б.), «Фізична терапія в пульмонології» (Григус І.М.)  і  «Приводи машин та обладнання». (В.П. Нестеренко, С.В. Кравець, С.В. Шатов, А.А. Нечидюк).

Більше фото в Facebook

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування