Новини вченої ради

Відбулося чергове онлайн засідання вченої ради університету. Розпочав засідання очільник закладу Віктор Мошинський  нагадуванням щодо обов’язкової вакцинації  усіх працівників університету до 7 листопада згідно з наказом МОЗ.

Далі нарада  продовжилась  відповідно до порядку денного. Так, першим члени вченої ради розглянули  питання  клопотання кафедр щодо присвоєння вченого звання професора : кафедри обліку і аудиту  - Антонюк О.Р. та Павелко О.В. ; кафедри  водної інженерії та водних технологій – Турченюку В.А;  доцента  кафедри: комп’ютерних наук та прикладної математики - Іванчук Н. В. ; державного управління, документознавства та інформаційної діяльності - Тихончук Л. Х. ; кафедри менеджменту – Щербаковій  А. С.  Також було розглянуто проєкт Статуту НУВГП у новій редакції.  Начальник юридичного відділу Дмитро Пуха зазначив, що наказом МОН від 09.09.2021 року № 974 зобов’язано у стислі строки привести статути у відповідність до законодавства, зокрема до пп. 13-14 ч. 1 ст. 9 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» та ч. 1 ст. 33, ст. 42 і 43 Закону України «Про вищу освіту»   внести в статути увесь перелік структурних підрозділів (з посиланням на ЄДРПОУ); відомості про організаційно-правову форму, статус функції та завдання всіх структурних підрозділів; зміни щодо можливості призначення керівника  факультету чи ННІ без проведення конкурсу, відповідно до ст. 43 Закону України « Про вищу освіту».

Окрім того, члени вченої ради  затвердили  Порядок  проведення конкурсу для заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників;  типові  посадові  інструкції  науково-педагогічних працівників; Положення про документи про вищу освіту (наукові ступені)  та Положення про силабус;   затвердили голів екзаменаційних (кваліфікаційних) комісій; надали  гриф  вченої ради підручникам та посібникам, рекомендували  до видання монографії, збірники наукових праць.

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю

 

Читайте нас також: 

                

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування