Новини вченої ради

Відбулося чергове засідання вченої ради. Першим розглянутим питанням було кадрове питання. Зокрема, присутні члени вченої ради підтримали клопотання кафедр про присвоєння вченого звання доцента: Буднік З.М. кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства; Гришко В.І. кафедри відновного правосуддя та приватної детективної діяльності; Денисюку П.Д. кафедри спеціальних юридичних дисциплін; Клюсі О.О. кафедри менеджменту; Фурманцю О.А. - кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства.

Далі присутні затвердили Порядок позбавлення присудженого наукового ступеня та присвоєного вченого звання у НУВГП; тимчасове Положення про конкурс підручників, навчальних посібників, монографій та сторінок навчальних дисциплін на платформі Moodle; зміни до локальних нормативних документів НУВГП у зв’язку з введенням в дію нового Положення про силабус; нову редакцію Положення про науково-методичну раду НУВГП . Окрім того, члени вченої ради надали дозвіл на створення філій кафедр: геології та гідрології на виробництві «Західкапіталінвест», суспільних дисциплін на базі КЗ «Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека» та Рівненського обласного центру соціальних служб, транспортних технологій і технічного сервісу на базі ТЗОВ «К-Т-С» та КТ «Рівне-ПАС»; підтримали створення навчально-наукової лабораторії юридичного перекладу в ННІП; надали дозвіл на дозвіл на започаткування нової освітньо-професійної програми "Верстати та технології механічної обробки матеріалів" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 131 «Прикладна механіка» галузі знань 13 «Механічна інженерія»; затвердили голів екзаменаційних (кваліфікаційних) комісій; надали гриф вченої ради навчальним посібникам та підручникам, затвердили інформаційно-профорієнтаційні видання: Довідник для абітурієнтів 2023 (бакалавр); Довідник для абітурієнтів 2023 (магістр).

В різному йшлося про можливе створення в НУВГП наглядової ради, про використання штучного інтелекту, про школи нового покоління.

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування