Новини вченої ради

Відбулося чергове засідання вченої ради університету. Першим питанням в порядку денному було обрання кандидатів від університету для участі у конкурсному відборі щодо призначення стипендії Кабінету Міністрів України за видатні заслуги у сфері вищої освіти. Після таємного голосування кандидатами було обрано директора навчально-наукового інституту права Цимбалюка В. І. та завідувача кафедри гідроенергетики, теплоенергетики та гідравлічних машин Рябенка О. А.

Далі присутні затвердили кандидатури студентів – здобувачів іменних академічних стипендій. Стипендію Президента України здобули: Вікторія Міщук (4 курс, ННІЕМ), Інна Пелешок (4 курс, ННІП) та Владислав Данченков (3 курс, ННІАКОТ). Стипенію ім. Грушевського здобула Ольга Блошкіна (2 курс, ННІП), а КМУ – Діана Попчук (4 курс, ННІЕМ). Окрім того, члени вченої ради визнали документи про підвищення кваліфікації та стажування за межами України, отримані науково-педагогічними працівниками НУВГП у 2022 році; затвердили проєкт Тимчасового положення про навчальну платформу Moodle та проєкт Положення про силабус у новій редакції; внесли зміни до переліку освітніх програм, що реалізуються в НУВГП. Зокрема, підтримали започаткування ОП за першим бакалаврським рівнем: фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок; підприємництво, торгівля та біржова діяльність; інформаційна безпека; гідроенергетика; автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка; біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика; терапія та реабілітація; туризм і рекреація; за другим – магістерським рівнем: фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок; економіка підприємства; гідроенергетика; автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка; терапія та реабілітація; туризм і рекреація; за третім освітньо-науковим рівнем вищої освіти – терапія та реабілітація.

Також присутніми членами вченої ради було затверджено Порядок проходження попередньої експертизи дисертацій здобувачів наукового ступеня доктора філософії в новій редакції; кандидатури претендентів для участі у конкурсі на призначення персональних стипендій ДП НАЕК «Енергоатом» – четвертокурсниці ННІАКОТ Катерині Войтович та третьокурсника ННІВГП Максима Панкевича; затверджено та рекомендовано до видання монографію доцентки кафедри трудових ресурсів і підприємництва Самолюк Н.М.

У різному присутні привітали нових членів вченої ради від студентської спільноти, а також професорів та кандидатів, які урочисто отримали свої атестати.

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування