Новини науково-методичної ради

23 лютого 2022 року відбулося перше в поточному році засідання науково-методичної ради університету в онлайн-форматі на платформі Google-meet.

Засідання проходило під головуванням проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи Валерія Сороки.

На розгляд членів ради було винесено три питання. Першим питанням, що заслухали члени науково-методичної ради, була інформація директорів навчально-наукових інститутів та  їх заступників щодо  виконання рішення НМР НУВГП № 5 від 20.10.2021 року про моніторинг розміщення навчально-методичного забезпечення освітніх компонентів в репозиторії та на навчальній платформі Moodle.

 Заслухавши інформацію доповідачів та коментарі директора навчально-наукового центру незалежного оцінювання (ННЦНО) Федора Швеця, а також обговоривши вищезазначене питання, члени науково-методичної ради схвалили наступне рішення: робочій групі, яка була створена відповідно до наказу ректора університету від 07.09.2020 № 24 «Про створення робочої групи» з метою розробки шаблону електронних віртуальних навчально-методичних комплексів навчальних дисциплін на платформі Moodle, доручити розробити Положення про навчально-методичне забезпечення освітньої компоненти в навчальній  платформі Moodle та прозвітувати про виконання цього рішення на червневому засіданні НМР.

Другим було розглянуто питання щодо надання рекомендації науково-методичної ради Вченій раді щодо Грифа «Затверджено Вченою радою НУВГП» підручнику професора Леоніда Дворкіна «Архітектурне матеріалознавство».

Заслухавши та обговоривши інформаційну доповідь Тамари Костюкової, заступника завідувача навчально-методичного відділу, та рецензента рукопису підручника Петра Ричкова, професора доктора архітектури, члени науково-методичної ради одностайно рекомендували Вченій раді надати гриф «Затверджено Вченою радою НУВГП» підручнику професора Дворкіна Л.Й.

Ще члени науково-методичної ради одноголосно затвердили 18 найменувань силабусів та 8 найменувань навчально-методичних електронних видань. 

Варто зазначити, що реєстрація участі членів науково-методичної ради в засіданні, голосування за питання, що виносились на розгляд поточного засідання, відбувалися  як і завжди  в онлайн-форматі.

Засідання відбулося конструктивно та пройшло в робочій атмосфері.

Про рішення науково-методичної ради щодо зазначених питань та попередніх засідань можна дізнатися тут.

Тамара КОСТЮКОВА,
науково-методична рада


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування