Новини науково-методичної ради

24 листопада поточного року відбулось в форматі онлайн чергове засідання науково-методичної ради під головуванням Олега Лагоднюка, проректора з науково-педагогічної, методичної та виховної роботи. В засіданні взяли участь автори рукописів навчальних посібників, які бажають отримати рекомендацію науково-методичної ради щодо надання грифа Вченої ради НУВГП.

На початку засідання члени науково-методичної ради заслухали мультимедійну доповідь Віктора Корбутяка, начальника відділу якості освіти НУВГП, про «Вибірковий аналіз результатів поточного та підсумкового контролів знань здобувачів  за ІІ семестр 2020-2021 н.р.».

Заслухавши та обговоривши доповідь Віктора Корбутяка, проєкт рішення Руслана Макаренка, директора навчально-наукового інституту будівництва та архітектури, члени науково-методичної ради одноголосно прийняли наступне рішення:  – інформацію начальника відділу якості освіти Корбутяка В.І.  щодо вибіркового аналізу результатів поточного та підсумкового контролів знань здобувачів за II семестр 2020-2021 н.р. прийняти до відома; – продовжити практику проведення вибіркового порівняльного аналізу результатів поточного і підсумкового контролів знань здобувачів відповідно до внесених змін в положення про «Систему оцінювання результатів навчання здобувачів вищої освіти» від 23.06.21 р. Відповідальний: постійно – начальник відділу якості освіти Корбутяк В.І.; – схвалити проведення аналізу результатів відділом якості освіти університету; – доручити науково-методичним радам з якості ННІ дослідити питання щодо опитування студентів та звернути увагу на самоаналіз діяльності викладачів.

З доповіддю про зміни термінів проведення щорічного конкурсу підручників, навчальних посібників та монографій і  Положення про конкурс  виступив Олег Лагоднюк – голова конкурсної комісії. Олег Анатолійович запропонував продовжити терміни конкурсу до квітня місяця наступного року та залучити до участі в конкурсі авторів електронних навчальних видань. Заслухавши та обговоривши доповідь Олега Анатолійовича, довідку та проєкт рішення Галини Туровської, заступниці голови конкурсної комісії, яка наголосила на додатковій номінації  конкурсу «Краще електронне видання», члени науково-методичної ради одностайно прийняли наступне рішення: –  продовжити терміни конкурсу; – доручити комісії конкурсу розробити пропозиції щодо його проведення та доповісти на черговому грудневому засіданні НМР.

Далі члени науково-методичної ради розглянули та одностайно рекомендували Вченій раді надати гриф «Рекомендовано Вченою радою НУВГП» чотирьом навчальним посібникам:

«Збірник задач з нарисної геометрії з розв’язками.  Ортогональні проекції». Автори: Пугачов Є.В., Зданевич А.В., Літніцький С.М., Кундрат Т.М.

«Теорія права і держави в українській юридичній думці: навчальний посібник у схемах». Автор Кафарський В.І.

«Опір матеріалів. Лабораторні роботи». Автори:  Андрушков В.І., Гуртовий О.Г., Тинчук С.О.

«Ідентифікація та моделювання. Частина І. Ідентифікація та моделювання об’єктів автоматизації за пасивними експериментами». Автори: Сидорчук Б.П., Наумчук О.М.

Члени НМР майже одноголосно проголосували за навчальний посібник  «Облік і звітність у банках»  (автор Павелко О.В.), віддавши 87% голосів.

Також члени НМР одноголосно затвердили одне найменування навчально-методичних електронних видань та рекомендували його до розміщення в репозиторії університету і для використання в навчальному процесі.

Тамара КОСТЮКОВА,
науково-методична рада


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

:

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування