Новини науково-методичної ради

24 листопада поточного року відбулось чергове засідання науково-методичної ради університету в конференційній залі університету під головуванням проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи Валерія Сороки.

Відповідно до порядку денного на розгляд членів ради було винесено чотири питання. Першим питанням, що заслухали члени науково-методичної ради, було питання проєкту Положення про академічну доброчесність в НУВГП.

З мультимедійною доповіддю виступив Віктор Корбутяк, начальник відділу якості освіти університету. Віктор Іванович наголосив на пропозиціях до положення, які надали науково-педагогічні працівники наступних кафедр університету: відновного правосуддя та приватної детективної діяльності; агрохімії, ґрунтознавства та землеробства; обліку і аудиту; спеціальних юридичних дисциплін; правознавства; охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Заслухавши доповідь Віктора Івановича, члени науково-методичної ради бурхливо обговорили проєкт Положення про академічну доброчесність в НУВГП. Потім заслухали проєкт рішення, одностайно проголосували за ухвалу проєкту Положення, рекомендували для розгляду та затвердження на Вченій раді університету.

Другим питанням було: «Порядок скасування рішення про присудження ступеня вищої освіти та присвоєння відповідної кваліфікації у разі виявлення фактів порушення академічної доброчесності здобувачем вищої освіти НУВГП». З мультимедійною доповіддю щодо проєкту Порядку також виступив Віктор Корбутяк.

Голова науково-методичної ради Валерій Сорока наголосив на важливості та необхідності упорядкування вищезгаданого питання. Заслухавши інформацію Віктора Івановича та проєкт рішення Наталії Ковальчук, завідувачки навчально-методичного відділу, члени науково-методичної ради після нетривалої дискусії одностайно схвалили наступне рішення: схвалити «Порядок скасування рішення про присудження ступеня вищої освіти та присвоєння відповідної кваліфікації у разі виявлення фактів порушення академічної доброчесності здобувачем вищої освіти НУВГП» та рекомендувати Вченій раді університету для розгляду та затвердження.

Потім було розглянуто питання щодо надання рекомендації науково-методичної ради Вченій раді університету рукопису навчального посібника «Технологія обробки матеріалів (сучасні методи обробки металів тиском)» (автори: Пахаренко В.Л., Марчук М.М., Ігнатюк Р.М.) для отримання грифа «Рекомендовано Вченою радою НУВГП».

Заслухавши та обговоривши інформаційну доповідь Тамари Костюкової, заступника завідувача навчально-методичного відділу, члени науково-методичної ради одноголосно рекомендували Вченій раді надати гриф «Рекомендовано Вченою радою НУВГП» вищезгаданому посібнику.

Далі члени науково-методичної ради одностайно затвердили п’ять
найменувань навчально-методичних електронних видань та чотири найменування силабусів, а також рекомендували передати їх Науковій бібліотеці університету для розміщення в репозиторії університету для використання в навчальному процесі.

Тамара КОСТЮКОВА,
науково-методична рада


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування