Нове призначення Віктора Мошинського

Ректора Національного університету водного господарства та природокористування Віктора Мошинського обрано головою Ради ректорів і директорів закладів вищої освіти Рівненської області.

На засіданні Ради від 05.06.2024. за результатами одноголосного голосування попередній голова, президент Національного університету «Острозька Академія» Ігор Пасічник, передав свої повноваження нашому ректорові.

Рада ректорів і директорів закладів вищої освіти Рівненської області є структурним елементом ГО «Спілка ректорів закладів вищої освіти України», яка в свою чергу є членом Європейської асоціації університетів. Спілка ректорів закладів вищої освіти України проводить засідання і наради для обговорення та вирішення проблем вищої освіти, лобіює інтереси ЗВО в уряді та МОНУ, сприяє міжнародній співпраці з університетами та освітніми організаціями інших країн, розробляє міжнародні проєкти та укладає договори, підтримує освітні ініціативи та реформи.

Від імені колективу вітаємо ректора Віктора Мошинського з новим призначенням. Це є лише ще одним доказом правильного руху нашого університету, та того що робота, яка ведеться, не буде марною.

Віталій Прокопець,
відділ зв’язків з громадськістю


 

Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування