Нова нагорода Василя Слюсарчука

Президія Національної академії наук України на своєму засіданні 23 лютого 2022 року присудила премію імені Ю.О. Митропольського трьом українським науковцям за цикл праць «Нові аналітичні методи в теорії нелінійних коливань, теорії випадкових матриць та в характеризаційних задачах». Серед цих науковців у наш вельмишановний колега Василь Слюсарчук.

Нагадаємо, що Василь Юхимович – доктор фізико-математичних наук, член-кореспондент Національної академії наук України, професор кафедри вищої математики, 6 разів людина року НУВГП. Опублікував близько 500 наукових та науково-методичних праць, серед них – монографії і навчальний посібник із функціонального аналізу з грифом Міністерства освіти і науки. Також є одним із засновників і академік Академії наук вищої школи України.

Така премія присуджується за видатні наукові роботи в галузі математики та нелінійної механіки по Відділенню математики НАН України, починаючи з 2009 року один раз на три роки.

Від імені колективу університету щиро вітаємо із почесною премією, бажаємо ще багато років здоров’я та тисячі інших, не менш вагомих премій. Дякуємо за роботу!

Відділ зв’язків з громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування