Нова філія кафедри геології та гідрології

Філію кафедри геології та гідрології Національного університету водного господарства та природокористування при підприємстві групи компаній «Амбер Гальбин» відкрили 14.06.2023 р. у селі Кривиця Дубровицької міської громади.

Відтепер студенти нашого університету проходитимуть практику на родовищах бурштину та братимуть участь у пошуках, геологічній розвідці і видобутку корисних копалин. Це позитивно вплине на якість їхньої практичної професійної підготовки, - вважає в.о. кафедри геології та гідрології НУВГП Віктор Мельничук, про що він сказав під час виступу.

Крім того, у філії кафедри геології та гідрології вчені з різних закладів проводитимуть польові дослідження в галузі геології твердих копалин, що є необхідним для розвитку української науки. На виробництві вчені напрацьовуватимуть рекомендації для бізнесу стосовно раціональних способів видобутку бурштину та рекультивацію земель, - зазначила завідувачка відділу корисних копалин Інституту геологічних наук Національної академії наук України Олена Ремезова.

Тут також вивчатимуть вплив видобутку бурштину на довкілля, щоб потім обговорювати результати з місцевими жителями. Таким чином піднімати їхній рівень освіченості в питаннях надрокористування.

Відкриття філії НУВГП ініціював співвласник групи компаній «Амбер Гальбин» Олег Богельський. У виступі він зазначив, що знання і досвід - це стратегія успіху його бізнесу. Пан Богельський також нагадав, що в університеті навчаються сім керівників підприємств групи компаній.

На відкритті філії виступили також представники влади, зокрема, голова Сарненської військової райадміністрації Олександр Кохан і голова Дубровицької міської ради Богдан Микульський та інші запрошені.

Віктор Мельничук,
кафедра геології та гідрології


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування