Nordeep Deep Tech Business Summit

11-12 жовтня в Aalto University (м. Еспоо, Фіндляндія) відбулася щорічна конференція Nordeep Deep Tech Business Summit. Це перша та єдина європейська конференція з фокусом на deep-tech, яка щороку збирає понад 1500 deep tech підприємців, дослідників, інституцій, медіа та інвесторів, зацікавлених у сфері, аби поєднати науку і бізнес.

Українська делегація була організована у межах ініціативи YEP «Підприємницький університет», що втілюється спільно з Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів, Genesis та за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

До Української делегації увійшли шість діп-тек компаній та три університетських наукоємних стартапи. Також до делегації увійшли представники 6 університетів, що координують інноваційну діяльність в цих закладах освіти. Національний університет водного господарства та природокористування представляла Віта Чабан, начальник Центру інноваційної діяльності та трансферу технологій.

Напередодні конференції, 10 жовтня для української делегації було організовано навчальний тур Університетом Аальто, який включав:

- презентацію екосистеми в Aalto University, інкубаційну і акселераційну програми для студентських стартапів;

- Aalto Ventures Program та тур по Startup Sauna;

- екскурсію по Aalto Design Factory, екосистемі для стартапів на базі університету.

Цьогорічний науковий тур Університетом Аальто та Nordeep Deep Tech Business Summit був присвячений розвитку інновацій в академічному середовищі та комерціалізації університетських наукових розробок; зібрав практичні кейси українських та іноземних експертів, порушив важливі теми на панельних дискусіях.       

Учасники конференції мали можливість налагодити контакти з потенційними інвесторами та партнерами, зокрема для НУВГП перспективними є налагоджені контакти з університетом Гельсінки, університетом Аальто та Фінським інститутом природних ресурсів.

Віта ЧАБАН,
центр інноваційної діяльності та трансферу технологій


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування