Незламний лев 2023

Раді повідомити, що захід «Незламний лев 2023» успішно відбувся! Впродовж 15-17 травня ми зібралися разом, щоб позмагатися у різних видах спорту та виявити найкращі команди нашого університету.

Однак наші амбіції не обмежуються лише здоров’ям та фізичними досягненнями. Ми також прагнемо допомогти нашій країні і тим, хто щодня ризикує своїм життям заради нашого миру та безпеки. В рамках «Незламного лева 2023» ми зібрали кошти на волонтерський фонд для Збройних Сил України. Кожна пожертва має велике значення та стане внеском у розвиток нашої країни.

Організаторами «Незламного лева 2023» є Лохвич Оксана і Сиротюк Олександр, голова та заступник голови студради 2 гуртожитку НУВГП спільно з кафедрою фізичного виховання НУВГП і профспілковим комітетом студентів НУВГП. Завдяки їхньому наполегливому зусиллю та  ентузіазму ми могли насолодитися цим великим спортивним заходом.

З гордістю хочемо оголосити, що команда 5 гуртожитку показала неймовірні навички та зайняла перше місце у змаганнях з міні-футболу і шахів. Вони продемонстрували нестримний дух командної гри та стратегічне мислення, що принесло їм заслужену перемогу.

А команда 2 гуртожитку показала свою неперевершену майстерність у волейболі, перетягуванні канату та настільному тенісі. Їхні неймовірні навички і командний дух допомогли їм зайняти перше місце у цих змаганнях. Вони справді вражають своєю впевненістю та вмінням співпрацювати як одна сильна команда.

Усі переможці отримали чудові призи: брендові футболки, чашки і магніти з емблемою Національного університету водного господарства та природокористування (НУВГП). Ці призи є символом їхньої відваги, наполегливості та неймовірного таланту.

Хочемо віддати належну шану всім учасникам «Незламного лева 2023». Всі показали не тільки спортивну майстерність, але й волю до перемоги, дружбу і солідарність. Та стали справжніми героями цих змагань і прикладом для всіх студентів НУВГП.

Дякуємо всім, хто долучився до цього заходу. «Незламний лев 2023» став незабутньою подією, яка об’єднала нас у спільних зусиллях та спортивній радості. Нехай ця традиція живе довго і принесе ще багато перемог та вражень!

Будьте левами, незламними у своїх цілях та переможцями у своїх досягненнях!

Оксана ЛОХВИЧ,
студентка ННІЕМ


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування