Наукова діяльність у Люблінській Політехніці

Проректор з наукової роботи та міжнародних відносин Наталія Борисівна Савіна все ще перебуває у Люблінській Політехніці, де займається науковими дослідженнями з колегами та молодими науковцями та викладає курс міжнародної економіки для докторантів закладу.

Вже 18 років плідно співпрацюють Національний університет водного господарства та природокористування разом з Люблінським технологічним університетом в напрямку спільних наукових досліджень, проведення спільних науково-технічних конференцій, освітянських грантових програм, програми академічної мобільності «Подвійний диплом», проведення спільних наукових стажувань тощо.

Люблінська політехніка є головним освітнім та консалтинговим центром міста Люблін – столиці Люблінського воєводства. Сьогодні в Люблінській політехніці працюють понад 1100 співробітників, з яких понад 560 ‒ це академічні викладачі. На 6-ти факультетах – механіки, будівництва і архітектури, інженерії навколишнього середовища, управління, основ техніки, а також на факультеті електротехніки та інформатики – навчається понад 9 000 студентів. З-поміж іноземців найбільшу частку становлять українські студенти – польською мовою навчаються понад 700 студентів з України.

Варто зазначити, що значне враження справляє високий рівень університету починаючи від зовнішнього вигляду до сучасного матеріально-технічного їхнього забезпечення. Цьому значною мірою сприяє фінансування Європейського Союзу й грантова система. Суперсучасний технологічний парк Люблінської Політехніки репрезентує результат такої співпраці. Крім того, студенти університету мають змогу виконувати заплановані й замовлені наукові дослідження, ставити експерименти на сучасному лабораторному обладнанні.

Маємо надію, що отримані наукові та практичні результати дадуть новий поштовх в співпраці наших університетів в напрямку науки та освіти.

  Вікторія СВИРІПА,
відділ міжнародних зв’язків

Читайте нас також: 

                

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування