Національний семінар «Дуальна форма вищої освіти в Україні»

Днями  завідувач навчально-методичного відділу  Наталія Ковальчук, керівник виробничої практики сектору планування, організації та контролю навчального процесу Юлія Запорожець та доцент кафедри будівельних, дорожніх, меліоративних, сільськогосподарських машин і обладнання Микола Голотюк взяли участь в національному семінарі «Дуальна форма вищої освіти в Україні: виклики, проблеми запровадження та перспективи розвитку  в рамках проєкту COOPERA». Захід  відбувався в  Одеському національному  економічному університеті.

Мета  національного семінару:  підвищення обізнаності учасників та зацікавлених осіб щодо проєкту  COOPERA Erasmus+ «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні»; обмін рішеннями і найкращими практиками у  формуванні  моделей дуальної вищої освіти та правового супроводу інтеграції дуальної вищої освіти.

У заході взяли участь  також представники МОНУ, закладів вищої освіти, робочих груп з реалізації проєкту COOPERA Erasmus+ «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні», підприємств, установ, організацій, студенти дуальної  форми навчання.

Основними  питаннями для обговорення та дискусії стали:  проблеми і можливості запровадження моделей дуальної освіти в закладах вищої освіти України;  вивчення провідного досвіду партнерів з країн ЄС з підготовки фахівців за дуальною формою навчання, зокрема в рамках проєкту COOPERA;  удосконалення законодавчого забезпечення запровадження дуальної форми навчання в закладах вищої освіти України; погляд бізнесу на  проблеми  та можливості запровадження дуальної вищої освіти на підприємствах, установах, організаціях. В свою чергу,  представники НУВГП поділилися досвідом впровадження дуальної форми вищої освіти в університеті.

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування