Наші студенти та працівники забезпечують добробут жителів Чернігівщини

Студенти - одна із ключових сил суспільства, і ми вкотре переконуємось у цьому. Тільки студенти можуть одночасно ходити на пари, здавати модулі, працювати та разом з тим цілодобово займатись волонтерством.

Як відомо, Рівненщина стала тиловою областю для Чернігівщини та є відповідальною за допомогу їй. Наші Студенти (саме з великої букви) також долучаються до цієї місії. Впродовж місяця вони 6 разів на тиждень, майже нон-стоп, допомагають повернутись до життя тим людям, які наразі потребують допомоги, а саме складають харчові пакунки та відправляють для потребуючих сімей області-побратима.

Наші студенти, а їх близько 60 щодня, є левовою частину усього волонтерського корпусу, який щодня працює у місці, координати якого ми з очевидних причин не повідомляємо. Усього, станом на 7 травня, волонтерським корпусом складено 171 218 продуктових пакунків для жителів Чернігівщини, проте ця цифра росте з кожним днем (цифра взята зі сторінки голови Рівненської ОВА Віталія Коваля).

Нещодавно студентську ініціативу вирішили підтримати і викладачі університету, які долучилися у кількості близько 40 осіб до щоденної роботи.

Ми пишаємось нашими працівниками та студентами і продовжуємо працювати далі над світлим майбутнім нашої держави.

P.S. Ми довго не говорили про те, в якій діяльності беремо участь, оскільки вважали: спочатку робота – потім розмови. Проте вважаємо, що час подякувати від свого імені настав. Це лише перша із серії подібних публікацій, а скільки ще всього цікавого розкажемо після перемоги.

Відділ зв’язків з громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування