Нам 107 років

Шановні колеги, студентство!

Щиро вітаю Вас із святом – 107-річчям із дня заснування   університету. Адже саме 28 вересня наш заклад відзначає свій сто сьомий День народження. Ось ще на рік НУВГП став старшим і мудрішим, так як і ми з вами.

Нелегка доля спіткала заклад за часів його існування: дві світові війни, голодомор 1932-1933 рр. І знову війна… Проте, не дивлячись на військові дії, університет бореться за Перемогу так само, як і наші захисники, волонтери, медики.. Адже ми з вами і є університет.

Багато чого вже зроблено, але ще багато роботи попереду. Сім місяців НУВГП бере активну участь у наближенні нашої спільної Перемоги. Навчальний заклад − ініціатор  створення добровольчого формування територіальної громади, студенти і працівники  активно  займаються волонтерством, вступають до лав ЗСУ...

Сьогодні НУВГП − це сучасний заклад вищої освіти у Західному регіоні України, де діє 129  освітніх програм бакалаврського, магістерського рівня та PhD, із денною і заочною формами навчання,  формальною і неформальною освітою, десятьма корпусами, сімома гуртожитками та сучасними лабораторіями. НУВГП – це відкритий та прозорий університет, простір для  взаємодії студентів, викладачів, бізнесу, влади та пересічних громадян.

Цього року заклад посів 32 місце у рейтингу «Топ-200 Україна 2022», що на 15! вище, від минулорічного результату, а за результатами  рейтингу Scopus НУВГП  на 46 сходинці, що на 17! вище, ніж минулого року. І це дуже впевнений стрибок, який вказує на рух у правильному напрямку і підтверджує істину, що НУВГП – це освіта майбутнього!

Віктор МОШИНСЬКИЙ,
ректор НУВГП

 


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування