Налагодження співпраці між НУВГП і бізнесом

22 травня 2024 року відбулася зустріч ректора Віктора Мошинського та проректора з науково-педагогічної роботи, розвитку та комунікацій Андрія Подлевського із представниками асоціації Business Unity на чолі з головою правління Миколою  Лівшуком. Під час зустрічі було обговорено низку майбутніх напрямів співпраці.

Одним із основних питань було напрями та форми підготовки студентів для потреб бізнесу Рівненщини. Віктор Мошинський підкреслив, що співпраця із бізнес-асоціацією дозволить ще краще якісно розбудовувати систему вищої освіти та максимально наблизити освітній процес до реалій і запитів сучасного ринку праці.

Було домовлено про активне залучення бізнесу до  розробки та експертизи освітніх програм, організації екскурсій на виробництво,  стажувань для викладачів та  виробничих практик для здобувачів, підтримки обдарованої молоді, допомога в розвитку інфраструктури університету.

Голова Правління асоціації Business Unity Микола Лівшук говорив про важливість налагодження зв'язків між бізнесом та освітою для підготовки фахівців, які  ефективно працюватимуть   в умовах сучасних викликів та тенденцій.

В свою чергу Андрій Подлевський відзначив, що в університеті створено Центр розвитку партнерства, одним із завдань якого є налагодження ефективних комунікацій із численними партнерами та бізнесом.

Значний фокус зустрічі був направлений на подолання регіонального кадрового голоду  бізнесу, повернення молоді в Україну та створення привабливих умов праці, можливостей розбудови та відновлення через виклики війни.

Загалом  зустріч пройшла конструктивно та цікаво, що додає впевненості в успішності та ефективності майбутньої співпраці.

 Відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування