Нагороди до Дня молоді

Днями в кабінеті в.о. міського голови Рівного Віктора Шакирзяна з представниками молодіжних організацій та Молодіжної ради міста, серед яких також є наші працівники та студенти. Як підсумок зустрічі, учасники отримали Подяки міського голови «За активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в Рівненській міській територіальній громаді» до дня молоді.

Визнання отримане за активну життєву позицію, яка виявляється у постійній участі у суспільному житті та громадських ініціативах, а також за значний особистий внесок у розвиток та впровадження державної молодіжної політики на території Рівненської міської громади.

Серед таких: директор Центру розвиту студентства Катерина Приндюк, діловод кафедри правоохоронної діяльності та спеціальних юридичних дисциплін Микола Тимощук, студентки ННІЕМ Марта Борщевич та Катерина Ковалець.

Зі слів Катерини Приндюк: «Молодіжна політика - це клопітка праця, яка потребує часу та наполегливості. Цей напрямок роботи близький для мене зі студентських років, тому дана подяка є особливою. Адже оцінка роботи - є мотивуючим моментом, який заряджає плідно працювати надалі».

Віталій ПРОКОПЕЦЬ,
відділ зв’язків з громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування