Начання в умовах карантину

Шановні колеги та студентство!

Наш університет та люди, які в ньому працюють, регулярно декларуємо свою соціальну відповідальність. Так, у випадку з пандемією COVID-19 ми дотримуємось усіх необхідних гігієнічних, санітарних та противірусних вимог.

В НУВГП ми постійно пропагуємо вакцинацію як серед викладачів так і серед студентів (хоча нікого і не зобов’язуємо, адже це особисте). Більше того, в НУВГП за попереднім записом регулярно функціонує мобільний пункт вакцинації. Для запису варто звертатись до начальника штабу цивільного захисту Василя Панасюка за тел. 0969021006. Станом на 23 вересня, як відомо, в Україні запроваджені карантинні обмеження жовтої зони. Вони, а також обмеження помаранчевої зони передбачають, що навчання проводитиметься в аудиторіях в режимі офлайн лише за умови того, що більш, ніж 80% персоналу – вакциновані.

Тепер до статистики: станом на 24 вересня в університеті вакциновані 562 науково-педагогічні та 586 працівників допоміжного персоналу, що разом із особами, які хворіли на COVID-19 менш, ніж пів року тому, становить 80,2% всіх працівників.

Це означає, що навчання в нашому університеті проводитиметься ОФЛАЙН, за партами в аудиторіях, а за потреби у змішаному форматі.

Віталій ПРОКОПЕЦЬ,
відділ зв’язків з громадськістю

Читайте нас також: 

               

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування