Міжнародний конкурс «Black Sea Science»

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щороку проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою об’єднання закладів вищої освіти Чорноморського регіону та Європейської Асоціації інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі.

До участі у ньому мають можливість долучитися студенти вітчизняних та зарубіжних ЗВО за шістьма напрямками: харчова наука і технології; економіка і управління; інформаційні технології, автоматизація і робототехніка; енергетика та енергоефективність; екологія та охорона навколишнього середовища; туризм та готельно-ресторанна справа.

Цьогоріч студент другого курсу спеціальності «Туризм» Роман Болотюк вперше взяв участь у цьому конкурсі, як представник нашого університету.

Наукове дослідження Романа було виконано на тему «The Future of Military and Patriotic Tourism in Ukraine. Майбутнє військово-патріотичного туризму в Україні». Однією із вимог конкурсу було написати наукову роботу англійською мовою. Під час підготовки студентської наукової роботи на конкурс Романа Болотюка консультувала науковий керівник Маргарита Яковишина, старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.

До складу журі конкурсу за напрямком «Туризм та готельно-ресторанна справа» увійшли спеціалісти-науковці із університетів України, Латвії, Литви, Великобританії, Естонії, Молдови, Чехії, Польщі, Грузії, Греції, Румунії.

Роботу Романа було оцінено членами журі у 85 балів – 14 місце у загальному рейтингу з 36 студентських наукових робіт за напрямком «Туризм та готельно-ресторанна справа». На жаль, у другий етап робота не потрапила, прохідний бал до участі у другому етапі  у 2023 році був 87 (переходь за посиланням)

Сподіваємось, що перший крок у напрямку участі студентів нашого університету у міжнародному конкурсі «Black Sea Science» зроблено. Маємо надію, що відтепер це стане традицією, і до конкурсу у наступному році приєднаються творчо налаштовані студенти-економісти, екологи та студенти з комп’ютерних технологій. А цьогорічний досвід дозволить Романові наступного року підготувати нове дослідження та потрапити до другого етапу і поборотися за перемогу.

Сектор наукової роботи студентів


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування