Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2021»

12-13 листопада 2021року  відбулася 38 міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2021» і виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном». Організаторами заходів були: Товариство «Знання України» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

В умовах карантинних обмежень, запроваджених Кабінетом Міністрів України та введенням карантину у місті Києві 38-ма міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2021» проходила  віртуально. Використовуючи новітні онлайн- технології, представники студентсько-учнівського парламенту відокремленого структурного підрозділу «Рівненський технічний фаховий коледж Національного університету водного господарства та природокористування» активно долучилися до програми заходів.  Навчальний заклад безпосередньо представляв Вовкодав Д., координатор студентсько-учнівського парламенту.

Програмою виставки було передбачено проведення онлайн-презентацій вітчизняних і закордонних закладів освіти, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами в галузі освіти та працевлаштування молоді, проведення відеоконференцій із питань подальшого розвитку системи освіти, міжнародного співробітництва та впровадження сучасних інноваційних технологій у галузі освіти, ознайомлення майбутніх абітурієнтів з умовами вступу до національних та закордонних закладів освіти. Кожен відвідувач міг підключитися та взяти участь у відеопрезентаціях та конференціях.

Живе спілкування з відвідувачами виставки  відбувалося на платформі Zoom і тривало впродовж двох днів.

Відокремлений структурний підрозділ «Рівненський технічний фаховий коледж Національного університету водного господарства та природокористування» взяв участь у конкурсній номінації «Розвиток студентського самоврядування у закладі вищої освіти» і за рішенням організаційного комітету виставки нагороджений «Золотою медаллю» виставки «Освіта та кар’єра-2021».

Дмитро ВОВКОДАВ, 
студентсько-учнівський парламенту


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування