Міжнародна наукова конференція «Міжнародні дні фізичної терапії, ерготерапії, фізичної культури та спорту»

10-11 листопада навчально-науковим інститутом охорони здоров’я НУВГП проведено міжнародну наукову конференцію «Міжнародні дні фізичної терапії, ерготерапії, фізичної культури та спорту».

З вітальними словами до учасників конференції звернулися: ректор Національного університету водного господарства та природокористування, професор Віктор Мошинський,  перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін, заступник міського голови Рівного Олександр Миронюк та директор навчально-наукового інституту охорони здоров’я, професор Ігор Григус.

Особливістю конференції в умовах пандемії COVID-19 була організація заходу у змішаній формі з використанням новітніх інтернет-технологій. Це дало змогу розширити коло учасників та залучити до проведення конференції представників багатьох освітніх та наукових організацій і установ. Зокрема, в міжнародному заході взяли участь представники Академії фізичного виховання та спорту ім. Є. Снядецкего (м. Гданськ, Польща), Поліського державного університету (м. Пінськ, Білорусь), Університету Миколая Коперника в Торуні (м. Торунь, Польща), Державного університету ім. В. Я. Брюсова (м. Єреван, Вірменія), Волинського національного університету ім. Лесі Українки, Буковинського державного медичного університету, Національного університету фізичного виховання і спорту України та багато інших.

Під час конференції зацікавленими сторонами обговорено багато перспективних напрямів фізичної терапії, презентовано доповіді та проведено майстер-класи в тематиці конференції.

Захід проведено у дружній доброзичливій атмосфері, що сприяло обміну науковими досягненнями у сфері фізичної терапї. В обговорені результатів роботи взяли активну  участь як модератори, так і доповідачі та учасники заходу. Саме це і дозволило визначити проблемні питання та перспективні напрями розвитку фізичної терапії та ерготерапії. Науковці підкреслили важливість залучення фахівців різних наукових напрямів для вирішення актуальних проблем сучасної  науки.

Важливим здобутком конференції стало не лише отримання знань, а й налагодження контактів між вітчизняними і зарубіжними фахівцями з ерготерапії.

Висловлюємо подяку усім причетним до організації та проведення конференції і сподіваємося на майбутню співпрацю!

Олександр Ніколенко,
ННІОЗ

Більше фото в   перший день та другий день 

 

Читайте нас також: 

               

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування