Курс на інтернаціоналізацію

Свиріпа Вікторія, провідний фахівець з інформаційного забезпечення відділу міжнародних зв’язків, виграла грант «Management of Internationalisation and German-Ukrainian Academic Cooperation 2022/2023» на участь у курсі змішаного навчання, розроблений Міжнародним офісом Університету Лейбніца в Ганновері за підтримки DAAD в рамках програми «Підтримка інтернаціоналізації українських вищих навчальних закладів – програми підвищення кваліфікації для адміністраторів українських вищих навчальних закладів у сфері освіти та академічного менеджменту (2022-2023 роки)» для задоволення потреби німецько-українського академічного співробітництва.

Впродовж 2 років вона працюватиме над розробкою та впровадженням свого індивідуального проекту «Global Information Strategy», який покликаний сприяти інтернаціоналізації НУВГП в міжнародному інформаційному аспекті.

Програма покликана надати учасникам глибокі знання про різні аспекти інтернаціоналізації й дати їм можливість керувати відповідними процесами й завданнями, а також сприяти інтернаціоналізації своїх університетів.

Слухачі програми дізнаються:

– про концепції та стратегії інтернаціоналізації вищої освіти в різних країнах;

– матимуть змогу порівняти німецьку та українську системи, а також структуру університетів;

– як справлятися з усіма аспектами академічної мобільності та наукового співробітництва;

– як розробляти та реалізовувати відповідну стратегію інтернаціоналізації чи будь-який інший індивідуальний проєкт зі сфери інтернаціоналізації, котрий актуальний для їх власного університету;

– про наявні інструменти фінансування для міжнародного співробітництва.

Курс покликаний задовольнити потреби українських закладів вищої освіти з різним рівнем досвіду у царині інтернаціоналізації та надання їм допомоги в створенні чи приєднанні до відповідних національних і міжнародних мереж. Він підтримуватиме встановлення стійких інституціональних контактів і мереж. Курс розпочнеться в січні 2022 року, передбачає онлайн воркшопи і короткочасні стажування в університетах Німеччини та завершиться звітною конференцією в Києві, у травні 2023 року.

Відділ міжнародних зв’язків


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування