Круглий стіл «Процеси управління змінами»

Кафедра публічного управління, адміністрування та інформаційної діяльності  ННІЕМ та ІПО НУВГП провели 29-30.05.2023 року круглий стіл «Процеси управління змінами» у форматі онлайн. Метою заходу є розвиток спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», підсилення компетентностей і навичок здобувачів-магістрів за освітніми програмами «Державна служба» та «Місцеве самоврядування», підвищення якості навчання державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування в рамках програм підвищення кваліфікації з питань запобігання корупції і впровадження змін та науково-практичної реалізації досліджень університету в даній сфері.

Першого дня були озвучені наступні питання:

Реалізація антикорупційної політики в органах державної влади та місцевого самоврядування. Практика запобігання і протидії корупційним проявам в сфері публічного управління. Запобігання та врегулювання конфлікту інтересів в органах державної влади та місцевого самоврядування: окремі практичні аспекти реалізації державної Антикорупційної програми  2023-2025. Актуалізація процесу управління змінами в органах публічної влади. Забезпечення прозорості та публічності процесів стратегічного планування і управління проєктами в органах місцевого самоврядування. Креативність – основна складова ефективного проведення змін в органах публічного управління. Соціально-психологічне забезпечення реалізації змін.

Спікери: Захарець Анатолій Леонідович, начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції; Антонюк Олена Ростиславівна, д.е.н., професор кафедри обліку і аудиту; Матвійчук Андрій Васильович, д.філос.н., професор кафедри  правових природоохоронних дисциплін;  Король Богдан Олегович, к.е.н., доцент кафедри менеджменту; Судук Олена Юріївна, к.е.н., доцент кафедри менеджменту; Кочубей Алла Володимирівна, к.пед.н., доцент кафедри суспільних дисциплін.

Другого дня:

Актуалізація процесу управління змінами в органах публічної влади. Гендерна рівність, доброчесність та належне врядування в публічному управлінні. Європейські орієнтири публічного управління.

Спікери: Смалій Ольга, начальник Західного міжрегіонального управління НАДС; Лебедюк Віталій, кандидат наук з державного управління, завідувач кафедри політології Національного університету «Острозька академія»; Шинкарук Антон, кандидат політичних наук, доцент кафедри публічного управління, адміністрування та інформаційної діяльності; Гребьонкін  Володимир, начальник Відділу інформаційної політики та комунікацій Вараської міської ради;  Савчук  Руслана, заступник голови Сарненської РДА.

Леся ТИХОНЧУК,
кафедра публічного управління, адміністрування та інформаційної діяльності


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування