Конференція трудового колективу

Відбулася конференція трудового колективу НУВГП. Порядок денний включав наступні питання: звіт ректора університету Віктора Мошинського про діяльність університету за підсумками 2022 року та виконання умов контракту, укладеного з МОН України; виконання профспілковим комітетом та адміністрацією університету зобов’язань за діючим Колективним договором за 2022 рік; підтримання кандидатури завідувача кафедри комп'ютерних технологій та економічної кібернетики П.М. Грицюка, обраного до складу вченої ради університету, а також різне.

На конференції трудового колективу були представлені всі категорії учасників освітнього процесу університету. Не менш як 75 відсотків складу делегатів конференції становили наукові, науково-педагогічні та педагогічні працівники університету, які працюють на постійній основі, і не менш як 15 відсотків - виборні представники з числа студентів, які обираються студентами шляхом прямих таємних виборів. Кількість делегатів на конференцію структурних підрозділів є прямо пропорційною чисельності працівників цих підрозділів, які працюють на постійній основі.

Відповідно до Статуту НУВГП на конференцію обрано 360 делегатів, з яких були присутні 279 осіб. Тобто всі рішення були правомочними.

Ректор прозвітувався перед учасниками засідання, представивши основні здобутки університету та колективу впродовж минулого року, а також звернув увагу на напрямки діяльності, над якими потрібно активніше працювати.

Зокрема, Віктор Степанович представив результати вступної кампанії, контингент аспірантури та докторантури, розповів про діяльність підготовчого відділення, неформальну освіту, центр незалежного оцінювання, дуальну освіту, наукові досягнення студентів, стипендії КМУ та премії Президента, відзнаки працівникам. Також у звіті йшлося про місце НУВГП у міжнародних і українських рейтингах, публікації науковців, підвищення кваліфікації та стажування, грантові проєкти та патенти, співробітництво з іноземними закладами освіти, міжнародну мобільність, спортивні досягнення. Окрім того, очільник закладу відмітив покращання в матеріально-технічній базі , у т. ч. приведення до належного стану усіх укриттів та створення Пункту незламності у корпусі № 7; роботу ДФТГ на базі НУВГП, волонтерство та благодійність тощо.

Присутні представники трудового колективу, в свою чергу, затвердили звіт очільника закладу та визнали його роботу за звітний період задовільною.

Окрім того, після обговорення звіту голови профспілкового комітету Зубика Я.Я. та ректора університету Мошинського В.С. про виконання «Колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом НУВГП за 2022 рік» учасники зборів затвердили даний звіт.

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування