ХХV Універсіада НУВГП з тенісу настільного

2 листопада 2023 року в спортивному корпусі НУВГП, у великому залі, відбулися змагання з тенісу настільного в залік ХХV Універсіади НУВГП. В змаганнях взяли участь 8 інститутів, в загальній кількості 29 учасників. В цьому році усі команди серйозно підсилилися студентами першого курсу.

Змагання проводились за коловою системою, у 7 турах, з трьох партій. І, якщо на початку змагань приблизно було зрозуміло, хто буде боротися за 1-3 місце, то за 5-8 місце інтрига залишалася до кінця змагань, адже 4 команди з 8 були на однаковому рівні. Видовищною була гра в останньому турі двох студентів, членів збірної команди університету, від якої залежало, хто ж стане переможцем цьогорічної Універсіади з тенісу настільного.

Отже, у запеклій боротьбі перемогу виборов ННІБА, не програвши жодної зустрічі, та набравши максимальну кількість очок (14). Склад команди-переможниці: Войдюк Богдан (1 курс), Гурич Назар (3 курс) та Бронська Валерія (3 курс). Трішки не вистачило до перемоги минулорічному чемпіону, команді ННІАКОТ, яка програла команді ННІБА з рахунком 1:2 і набрала 13 з 14 можливих очок. Склад команди: Мельник Руслан, Лещук Владислав, Опанасюк Ольга та Ковальчук Андрій.

Стабільно грає команда ННІОЗ, яка вже другий рік поспіль посідає 3 місце. Команда ННІОЗ гідно боролася і програла лише ННІБА і ННІАКОТ з рахунком 1:2, набравши відповідно 12 очок. Склад команди: Ільчук Владислав, Тотовицький Іван та Момотюк Віра.

ІV місце посіла команда ННАЗ, V місце – ННІЕАВГ, VI місце – ННМІ, VII місце – ННІЕМ та VIII місце – ННІП.

Кращим гравцем змагань була визнана студентка ННІАЗ Кречко Ірина, яка під час змагань не програла жодної особистої гри, з 7 зустрічей – 7 перемог.

Ірина БІРУК,
кафедра фізичного виховання


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування