ХІ Конгрес транскордонної співпраці

Навчальний візит представників НУВГП в рамках ХІ Конгресу транскордонної співпраці

Делегація у складі проректора з науково-педагогічної роботи, розвитку та комунікацій Андрія Подлевського, начальниці Центру розвитку студентства Алли Лебедєвої-Лясковець та провідного фахівця центру Софії Орлової,  начальниці відділу виховної та культурно-організаційної роботи Катерини Приндюк, завідувачки кафедри журналістики та українознавства Лесі Малевич та студентів Анастасії Шири й Анастасії Сорочинської  побувала з навчальним візитом на  ХІ Конгресі транскордонної співпраці у  м. Люблін (Польща).

Конгрес вже в одинадцяте став майданчиком для діалогу органів місцевого самоврядування, громадських організацій, середовищ науки, культури та бізнесу. 

Завдяки ініціативі «Молодь для міста, місто для молоді – проекти та ініціативи, що залучають та включають  місцеві громади» у Любліні було створено  простір для молоді з Польщі, Норвегії, України для дискусій під час панелей та семінарів, а також навчальних візитів в рамках Конгресу.

Представники делегації НУВГП  взяли участь у панелях  «Понад кордонами: молодь у дії задля міжкультурної інтеграції! та  «Формування молодіжної політики у Європі. Виклики та шанси», відвідали Академічний культурний  центр «Хатка Жака»  Університету Марії Кюрі-Склодовської, «Welcome Center» Welcome Center (УМКС), побували у  Майстерні SKENDE LUBLIN та стали учасниками презентації проєкту MATCH – заході  для підтримки розвитку креативності та інновацій у сфері економіки. Саме цей проєкт  покликаний  об’єднати студентів, що  вивчають мистецтво та творчість, шукають професійного досвіду з підприємцями та  інноваційні рішення. А ще представники НУВГП відвідали  пункт «MIEJSCÓWKA» - місце з  креативними  просторами, які дозволяють провести вільний час, знайти нових друзів, розвинути  захоплення,  дізнатися про нові цікаві заходи на майстер-класах.

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування