Хакатон  Town and Gown 2.0. відбувся у НУВГП

Хакатон креативних індустрій Town and Gown 2.0. - співпраця університету і міста - відбувся в Науковій бібліотеці  університету. Понад п’ятдесят студентів  НУВГП з різних курсів виявили бажання взяти участь і представити свої командні  креативні проєкти  щодо напрямку співпраці університету та міста. До заходу також долучилися і  команди з Національного  університету  «Острозька академія»  та Луцького  національного  технічного університету.

До  складу журі входили проректор  з науково-педагогічної роботи, розвитку та комунікацій Андрій Подлевський, начальник відділу зв’язків з громадськістю Віталій Прокопець, начальниця центру інноваційної діяльності та трансферу технологій Віта Чабан, начальниця відділу виховної та культурно-організаційної роботи Катерина Приндюк та студент навчально-наукового механічного інституту Віталій Мусієвич.

Впродовж дев’яти годин студенти намагалися знайти у своїх проєктах напрямки та шляхи співпраці між університетом та містом в сфері  ІТ, маркетингу, стратегії  розвитку, дозвіллі, навчально-виховній та соціально-побутовій сферах,  архітектурі  тощо.

Підсумком стало представлення  креативних кейсів та  оцінювання  робіт  команд. Зокрема, під час оцінювання журі  враховувало за стобальною системою креативність, життєздатність, оригінальність, інтуїтивну зрозумілість та цінність проєкту, унікальність ідеї та її багатопрофільність, а також ефект від представленої презентації за кількома критеріями.

Тож переможцями першого туру стали  команди «Рекламні Леви» та «Ідейнуті».  Так, команда «Рекламні Леви» запропонувала створити додаток, де б студенти змоги знаходити собі пропозиції  щодо стажування, практики і вакансії роботи, запропонованої  державними структурами та бізнесом у рамках співпраці з університетом. В свою чергу команда  «Ідейнуті» запропонувала  створити  на стадіоні «Водника» простір, що включає в себе  реконструкцією доріжок, трибун, покриттів, і де в подальшому  можна буде  проводити різні масові заходи: спортивні змагання, фестивалі, концерти тощо. А ще команда «SVIDOMI» отримали  в подарунок брендові чашки за найкращу презентацію (проект нестандартних кав'ярень у НУВГП).

ІІ тур Хакатону  відбувся в Острозькій академії. В підсумку, після  фінальної презентації,  команда «Ідейнуті» посіла ІІ місце, а  «Рекламні Леви» - ІІІ. Команди  отримали  дипломи переможців, а інші -  сертифікати учасників, цікаві призи, чудову нагоду побувати з екскурсією в НУ «Острозька академія» та заряд позитивних емоцій. 

Більше фото в FACEBOOK

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків з громадськістю


 

Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування