INTERCULTURE 5S: Х Конгрес транскордонної співпраці

Х Конгрес транскордонної співпраці у Любліні розпочнеться вже за кілька днів. Основною темою цьогорічного Конгресу є  «Місто та регіон 2030».

Головні дебати стосуватимуться залучення мешканців до процесу ухвалення спільних рішень щодо організації міського простору, ролі місцевого самоврядування у підтримці сучасного підприємництва та функціонування місцевої демократії, засобів масової інформації та культурного сектору в постпандемічній реальності. В рамках Конгресу також буде організований Форум партнерів, де міжнародні організації зможуть обмінюватись досвідом та навіть знайти нових партнерів для співпраці. Біржа грантодавців створена для знайомства з можливостями отримання фінансових коштів від обраних грантових програм. На Конкурсі добрих практик будуть представлені кращі рішення в області ініціатив, створених в інтересах місцевої громади та транскордонної співпраці в Європі та країнах Східного партнерства перед обличчям пандемії.

У рамках проєкту «INTERCULTURE 5S» четверта група волонтерів долучилася до організації та проведення Конгресу - 9 волонтерів з різних міст України: Львова, Івано-Франківська, Ялти, Кривого Рогу, Харкова, Сум та м. Костянтинівка Донецької області. Волонтери провели насичений тиждень: вивчали польську мову, зустрілись у Коронному трибуналі із Заступником Директора Люблінського муніципального Бюро-Центру міжнародного співробітництва паном Романом Яборкхелем, отримали подарунки від Люблінського муніципального Бюро-Центру міжнародного співробітництва, насолоджувалися екскурсіями та прогулянками містом, відвідали музичний фестиваль та готувалися безпосередньо до Конгресу.

Олена Кравчук,
координатор проєкту «INTERCULTURE 5S» в Україні

 

Читайте нас також: 

               

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування