Інтеграція університетів у європейські інноваційні мережі у сфері цифрових технологій

Професор кафедри менеджменту Скрипчук Петро виступив з презентацією більше 5 кейсів з тематики екологічної економіки, переробки відходів, е-калькулятора, органічного виробництва, екологічного аудиту громад на семінарі “Інтеграція університетів у європейські інноваційні мережі у сфері цифрових технологій”.

Учасники семінару: Таранов Ігор, Генеральний директор директорату науки та інновацій Міністерства освіти і науки України, Гоар Габрелян, член проєктного офісу Міністерства цифрової трансформації України, Ночвай Володимир, завідувач лабораторії відкритих інновацій Київського академічного університету, с.н.с. ІПММС НАН України, експерт ГС “Центр розвитку інновацій” та EU4Digital, Харитонов Юрій, керівник навчально-наукового центру морської інфраструктури Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова та інші експерти.

Учасниками семінару було обговорено реформування інституційних засад законодавства щодо грантової та інноваційної діяльності ЗВО, представлено інноваційний досвід ІТ-послуг у різних галузях економіки. Продовження продуктивного спілкування намічено на 24. 02. 2022 р. (платформа Industry4Ukraine Roman Kravchenko)

Даний семінар організовано Іваном Кульчинським. Семінар є одним із серії заходів, які ГО АЄІ (https://aei.org.ua/uk/) спільно з партнерами проводить в рамках проєкту «Як знайти власний шлях до успіху у програмах ЄС для реалізації цифрових інновацій», який підтримано Європейським Союзом та Міжнародним Фондом «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety.

Петро СКРИПЧУК,
кафедра менеджменту


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування