Ігор Гопчак - заступник голови Держводагенства

Кабінет міністрів України призначив Гопчака Ігоря  Васильовича заступником Голови Державного агентства водних ресурсів України.

Щиро віримо, що з новими людьми, новими ідеями будуть зміни в нашій державі. Агентство починає новий етап своєї діяльності у такий непростий для країни час.

Ігор Васильович є нашим працівником, доцентом кафедри геології та гідрології  ННІ ВГП, доктором технічних наук. Також він тут навчався, в 2002 р. закінчив з відзнакою магістратуру НУВГП за спеціальністю “Екологія та охорона навколишнього середовища” та здобув кваліфікацію “Магістр з екології і охорони навколишнього середовища”. Захистив 2 дисертації. Розробив та веде лекційні курси з дисциплін: "Основи басейнового управління водогосподарськими системами" та "Європейські стандарти якості води", керує дипломним проектуванням, курсовими та бакалаврськими роботами, проводить польові практики, лабораторні та практичні заняття. Підготував методичне забезпечення курсів (методичні вказівки, комплекти контрольних робіт, робочі програми) "Природоохоронне інспектування", "Інженерна гідрологія", "Водогосподарська екологія". Є автором понад 150 наукових праць, з них 143 наукові та 10 навчально-методичного характеру, в тому числі 63 статті у фахових вітчизняних та закордонних виданнях (в тому числі 2 в наукометричній базі SCOPUS), 80 в тезах і матеріалах конференцій, конгресів, форумів, 7 наукових звітів, 2 патенти на корисну модель тощо.

За багаторічну сумлінну працю і вклад в галузь Екології був нагороджений нагородами та відзнаками.

Увесь колектив НУВГП щиро радіє за колегу і приєднується до привітань. Зичимо наснаги в роботі, кар’єрного росту, багато терпіння і нових перемог. Бажаємо достойно приймати нові виклики та гідно справлятись з покладеною відповідальністю. Нехай все вдається на новій посаді.

Оксана ЗАВАЦЬКА,
відділ зв'язків з громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування