Футбольний турнір пам'яті генерала Марка Безручка

8 жовтня 2021 року у Рівному відбувся міні-футбольний турнір пам'яті генерала армії Української Народної Республіки (УНР) Марка Безручка. Міні-футбольний турнір організували, щоб вшанувати пам'ять генерала армії УНР Марка Безручка. Його вважають героєм двох держав – Польщі й України. 

У змаганнях взяли участь чотири команди, в яких грали як українці, так і поляки - збірна команда «НУВГП - «Станиця Рівне Пласт-НСОУ»», збірна команда консульств республіки Польща у Львові та Луцьку, а також команди здолбунівського харцерського гуфця «Волинь» та представників Нацгвардії України.

За результатами змагань збірна команда «НУВГП - «Станиця Рівне Пласт-НСОУ»» виборола 1 місце та великий кубок турніру імені Марка Безручка, здобувши впевнені перемоги у всіх трьох матчах. Друге і третє місця дісталися відповідно представникам Нацгвардії та команді харцерського гуфця «Волинь».

НУВГП у збірній команді представляли старший викладач кафедри фізичної терапії, ерготерапії ННІОЗ Олександр Ніколенко, начальник юридичного відділу університету Дмитро Пуха та студент ВП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП» Андрій Остапчук. Також у складі команди, як виявилося, були і випускники університету Ігор Максимчук і Ярослав Пуха.

Загалом турнір залишив яскраві враження, адже був наповнений спортивним духом і духом єднання двох народів, які мають спільні сторінки у своїй історії. Велика подяка за організацію турніру і запрошення до участі Сергію Поровчуку, керівнику культосвітнього товариства ім. М. Безручка у м. Рівне, Славоміру Місяку, генеральному Консулу Республіки Польща у Луцьку та Віталію Поровчуку, капелану «Станиця Рівне Пласт-НСОУ».

Дмитро ПУХА,
юридичний відділу

 

Читайте нас також: 

                

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування