Фінал акселераційної програми BGV HARDWARE ACCELERATOR

26 липня команда зі студентів спеціальності «Агроінженерія» та викладачів кафедри агроінженерії презентували свої розробки у фіналі акселераційної програми «BGV HARDWARE ACCELERATOR».

У Державному університеті «Житомирська політехніка» відбувся фінал акселераційної програми «BGV HARDWARE ACCELERATOR», на якому стартапи презентували MVP своїх розробок. Це була чудова можливість побачити, як за кілька місяців інтенсивної роботи та менторства молоді українські інженери створили власні інноваційні продукти.

BGV HARDWARE ACCELERATOR - акселераційна програма від Житомирської політехніки за підтримки інвестиційної компанії BGV Group Management та особисто її засновника Геннадія Буткевича для підтримки технологічних стартапів, залучення талановитих інженерів та створення сучасних інноваційних продуктів в Україні. Ініціативу підтримали також Ukrainian Startup Fund та відкрите об’єднання гравців технологічної екосистеми Techosystem.

Команда у складі доцента кафедри агроінженерії Миколи Голотюка, доцента кафедри агроінженерії Олега Бундзи, доцента кафедри агроінженерії Андрія Шимка та студентів спеціальності «Агроінженерія» Богдана Тимчука, Софії Давидюк та Владислава Шешукова презентували стартап-проєкт Mechanical Gardener - розробка мобільної гусеничної роботизованої платформи для догляду за теплицями.

Ми впевнені, що проєкт матимє успіх і буде корисний для розвитку систем точного землеробства в агропромисловому комплексі України.

Колектив кафедри агроінженерії Національного університету водного господарства та природокористування щиро дякує керівництву Державного університету «Житомирська політехніка» за співпрацю.

Микола ГОЛОТЮК,
кафедра агроінженерії


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування