Фестиваль науки 2023

Щороку університет долучається до відзначення професійного свята працівників науки України.

Цього року в закладі впродовж місяця відбулися багато заходів у рамках «Фестивалю науки». Зокрема, всеукраїнські та міжнародні науково-технічні конференції, науково-практичні та науково-виробничі семінари, презентації здобутків науковців та виставки науково-технічних досягнень викладачів, екскурсії на виробничі підприємства, майстер-класи, вебінари, круглі столи, відкриті лекції, виставки науково-методичної літератури, наукові читання, брейн-ринги – всього близько 90. В заходах були залучені студенти і науковці усіх навчально-наукових інститутів.

Найбільш креативні здобувачі стали учасниками конкурсу стартапів «COOL IDEA», а кропітка річна праця за пріоритетними напрямами розвитку науки і техніки молодих науковців була відзначена у конкурсі «Кращий молодий науковець». Результатом здобутків наших науковців та студентів є опубліковані праці у відомих рейтингових виданнях, залучені кошти на виконання науково-дослідних робіт, грантове фінансування, отримані патенти і свідоцтва на об’єкти інтелектуальної власності, перемоги у конкурсах, стипендії та премії.

Підсумком «Фестивалю науки» стало урочисте засідання в конференц-залі університету.

З вітальними промовами до присутніх звернулися ректор Віктор Мошинський та проректор Наталія Савіна. Вони відмітили про  важливість розвитку науки й інновацій задля здобуття якісної освіти, а також місце досягнень вчених університету під час війни.

Науковці були нагороджені Почесними грамотами НУВГП, відзначені також переможці конкурсу «Кращий молодий науковець НУВГП» та «Кращий студент-науковець НУВГП».

Учасники урочистостей переглянули презентацію «Наукові здобутки НУВГП за підсумками 2022 року» та внесли свої пропозиції щодо особливостей проведення свята у наступному році.

Більш детально із здобутками науковців можна ознайомитися у презентації «Науково-дослідна та інноваційна діяльність ННІ НУВГП».

Більше фото в Facebook

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування