Феєричне завершення Дня знань першокурсниками спеціальностей «Професійна освіта. Цифрові технології» й «Інформаційні системи та технології»

Кафедра комп’ютерних технологій та економічної кібернетики щиро вітає студентів спеціальностей «Професійна освіта», «Інформаційні системи та технології», «Економіка» з початком навчального 2021-2022 року!

Для студентів першого курсу цей день є початком нового етапу їхнього життя – нехай він буде цікавим, результативним, натхненним!!!

01.09.2021 протягом дня відбулися заплановані події в НУВГП: Посвята в студенти, знайомство з ННІАКОТ, знайомство з кафедрою КТЕК. Родзинкою на першовересневому торті  стала екскурсія, організована кафедрою для першокурсників спеціальностей «Професійна освіта. Цифрові технології», «Інформаційні системи та технології», до однієї з найбільш потужних компаній-розробників мобільних ігор – Playrix Zagrava.

Студентам продемонстрували можливі круті перспективи працевлаштування в м. Рівне. Івент-менеджер фірми показала сучасні, комфортні, технічно-оснащені та креативно-оздоблені офіси, де працюють, навчаються та відпочивають їх працівники.

Особливо емоційно пройшла зустріч з теперішніми студентами  і, одночасно, працівниками Playrix Zagrava: Рудзінською Анною, група ІСТ-41 та Наконечною Юлею, група ІТБ (магістри). Дівчата поділилися досвідом працевлаштування і підкреслили необхідність наполегливого навчання в університеті, вивчення англійської мови та активної участі у наукових заходах кафедри КТЕК, що стало запорукою їх успішного становлення як конкурентоспроможного ІТ-фахівця.

Шановне студентство, навчайтесь, отримуйте компетенції, навики та вміння – роботодавці чекають на Вас!

Кафедра комп’ютерних технологій та економічної кібернетики

Читайте нас також: 

                

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування