«Дні кар’єри» у НУВГП

Завершилися «Дні кар’єри» у НУВГП. Впродовж тижня студенти третіх-п’ятих  курсів різних спеціальностей усіх навчально-наукових інститутів мали змогу побувати на зустрічах з роботодавцями, побачити їх презентації, поспілкуватися,  взяти участь в тренінгах, ділових іграх та отримати за це  сувенірні подарунки.

Зокрема, серед роботодавців  були представники компаній КТС, Honeycomb Software, Стар-Світ, Mindy Support, РЕНОМЕ-СМАРТ, Сільпо-Фуд, Еколл, АТ КБ ПриватБанк, ТОВ "Склоресурс", ТОВ "Нова Пошта", ГК Автоград, ПрАТ "РІВНЕАЗОТ", ПП "Виробничо-конструкторське об'єднання "МААНС", ПрАТ "Вераллія Україна" ,  ПРАТ "УКРГІДРОПРОЕКТ" та ZAGRAVA.

Кожен із них презентував вакантні місця для зацікавлених осіб, розповів про специфіку  та умови роботи,  переваги  першого робочого місця саме у їхній компанії, можливості кар’єрного росту та заробітну плату. Важливо те, що студенти можуть сміливо поєднувати і навчання, і роботу. Для цього роботодавці пропонують гнучкий графік роботи.

Під час презентацій роботодавці  пропонували своє бачення пошуку роботи та побудови кар’єри, відповідали  на запитання студентів. Головний меседж зустрічі: пошук роботи варто починати вже на старших курсах у статусі стажиста, брати активну участь у грантових програмах та всіляких конкурсах, розвивати softskills, hardskills та креативити.

З актуальними вакансіями студенти можуть ознайомитися за посиланням https://nd.nuwm.edu.ua/vakansii

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю

Більше фото в   

 

Читайте нас також: 

                

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування