День відкритих дверей 2023

1 липня, в суботу, у 7 корпусі  НУВГП вже вдруге у цьому році відбувся День відкритих дверей. Абітурієнти та їхні батьки мали чудову можливість познайомитись із закладом як зовні, так і зсередини. Це навчально-наукові  інститути, лабораторії та аудиторії. Було присутніми близько 200 - 250 людей.

Ведучим заходу був Віталій Прокопець, начальник відділу зв’язків з громадськістю.  У фойє 1 поверху вступне слово привітання сказав проректор з науково-педагогічної роботи, розвитку та комунікацій Андрій Подлевський. Він розповідав про важливість навчання в 21 столітті, вплив війни на освіту та сучасні виклики сьогодення, які довелось прийняти. Далі була розповідь Віталія Прокопця про НУВГП, та чим наш заклад різниться порівняно з іншими. Основні думки розповіді: навчання, вільний вибір дисциплін, спортивна кафедра, додаток НУВГП, корпоративна пошта, центр незалежного оцінювання.

Потім було надано слово Катерині Приндюк, начальниці відділу виховної та культурно-організаційної роботи. Вона розповідала про позанавчальну діяльність наших студентів, про волонтерство, самодіяльність та студентський парламент.

Згодом всі бажаючі могли піти в 732 аудиторію до Руслана Жомирука, відповідального секретаря приймальної комісії, і задавали актуальні питання щодо вступу. Це освітні програми, спеціальності, оплата, пільги, особливості вступу, мотиваційний лист, прохідні бали, державне замовлення, бюджет та багато інших.

На 2 поверсі постійно діяла спеціально відведена зона, де представники з  навчально-наукових інститутів розповідали про освітні програми і роздавали інформативні буклети.

Також була лотерейка, де можна було виграти брендову продукцію НУВГП.

Всі присутні гості на заході відчули, що тут завжди раді кожному.

Оксана ЗАВАЦЬКА,
відділ зв'язків з громадкістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування