День відкритих дверей

У п’ятницю «Водний» університет гостинно відкрив свої двері для абітурієнтів та їх  батьків. 

Спершу гості зібралися в актовій залі НУВГП, де із вітальною промовою перед ними виступив ректор Віктор Мошинський. Очільник  закладу підкреслив переваги навчання та потенційні можливості для студентів у ЗВО,  звернув увагу на особливості освітнього процесу та вступ в умовах воєнного часу. Далі начальник відділу зв’язків із громадськістю Віталій Прокопець представив презентацію про університет, де йшлося про заклад, його історію  та структуру, особливості навчання і  міжнародну діяльність. 

Питання щодо вступної кампанії присутні могли поставити відповідальному секретареві приймальної комісії Руслану Жомируку, Зокрема, абітурієнтів цікавили  прохідні бали на різні спеціальності, обсяги  державного замовлення, пільги, освітні програми,  пакет документів тощо.

Про дозвілля студентів НУВГП розповів начальник відділу професійного та кар’єрного розвитку  центру розвитку студентства Павло Шевчук.  Зокрема, йшлося про можливості участі у різноманітних  університетських заходах, серед яких «Золота осінь», «Студентська весна», КВН, концерти і фестивалі,  «Хакатони» та  «Джеми», а ще – студентське самоврядування та  студентські  організації, інші  позанавчальні активності.

Після урочистої частини усі охочі могли підійти до консультаційних пунктів навчально-наукових  інститутів, дізнатися про освітні програми та напрямки підготовки, поспілкуватися із представниками кафедр та  задати запитання, а також отримати інформаційну друковану продукцію. Кожен ННІ  демонстрував  свої здобутки  та по-своєму намагався переконати випускників шкіл здобути майбутній фах саме у них.

Були також тут і консультпункти  із роботодавцями, які наголосили на необхідності підготовки  окремих затребуваних фахівців саме для  їх  організацій.

На завершення бажаючі абітурієнти змогли взяти участь у лотереї та квесті. Учасники квесту отримати подарунки – сувенірну продукцію закладу, а його переможці – квитки на «Красу незламності».

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування