День студента 2022

Дорогі студенти!

Вперше писав сьогодні вітання зі святом під час Повітряної тривоги. Свято – ракети. Дивне поєднання, хоч, здавалося, вже до цього звик. В пергу чергу, сьогодні хочу згадати наших студентів та випускників, життя яких, нажаль, забрала безглузда війна, розв’язана проти нашого народу.

Серед них: Владислав Ніколаєв, Віталій Лазарець, Вадим Блищик, Михайло Мазур, Андрій Симонюк, Олександр Охрімчук, Антон Кравчук, Микола Придюк, Катерина Ступницька, Василь Поліщук, Ігор Усик, Назар Небожинський та Ярослав Романов. Нехай земля вам буде пухом, ми обов’язково за вас помстимось. Дякуючи вашим подвигам, а також щоденній боротьбі я маю змогу сьогодні писати це вітання, а наші студенти мають змогу навіть трішки відсвяткувати.

Отож, дорогі студенти! Студентські роки – одні з найважливіших в житті, а, може, й найважливіші. Головне в цей час – здобути максимальну кількість досвіду, як хорошого, так і поганого, а також корисні вміння, знання та навички. Сьогодні по всьому світу відзначають саме ваш день. А це тому, що студенти – це світле майбутнє будь-якої нації, в т.ч. і нашої. Саме вам доведеться відбудовувати нашу країну після перемоги, і мова не лише про будівельників, а про всі сфери нашого життя. Щиро вітаю вас зі святом, бажаю натхнення, терпіння, наснаги до навчання та спраги до знань і звісно мирного неба над головою.

Вчора, до слова, вперше за багато років відмітили кращих студентів нашого університету грамотами та статуетками "Студент року". Захід майже повністю відбувся без електроенергії, що дуже символічно. А що ще символічніше, так це факт, що основною номінацією став "Волонтер року". Адже наші студенти, тобто Ви - це наше все!

Віктор МОШИНСЬКИЙ,
ректор


 

Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування