День Рівного з НУВГП

Традиційно в останню неділю літа наше місто святкує свій день народження. Цьогоріч одним із заходів став фестиваль «Підтримуй Рівненське», що відбувся у парку «Лебединка». Містяни мали змогу познайомитись із якісними локальними брендами, відвідати фудкорт, ярмарку, почути виступи місцевих артистів, а також долучитись до панельних дискусій на гострі теми. Так, фахівці університету говорили про кліматичну нейтральність, енергоефективність та виклики ринку праці.

НУВГП представляв проєкт NetZeroCities, що реалізується спільно із міською владою. Завдяки гранту в громаді заплановано впровадити нові екологічні підходи, покращити транспорт, модернізувати будівлі, енергетичні системи та навести лад з відходами. Проєкт також включає і взаємодію НУВГП з рівнянами, зокрема передбачені обговорення та навчання голів ОСББ щодо основ енергоефективності.

В межах фестивалю відбулася панельна дискусія «Історія рівненських брендів. Проблеми і виклики (нестача кадрів, ресурсів, неякісна освіта), шляхи їх подолання», учасниками якої були представники та керівники локальних брендів Рівень, Garne, Котон стиль, Віліс, а також начальник відділу зв’язків з громадськістю НВГП Віталій Прокопець. Модератором виступив заступник міського голови Рівного Артем Ганущак. Представник університету згадав про регулярну роботу, яка ведеться в місцевому трикутнику бізнес – влада – громада (в т.ч. університет). Серед останніх заходів – бізнес- сніданок в межах роботи Альянсу українських університетів, що мав місце дещо раніше в бізнес-школі Smart People, де були присутні представники усіх вищезгаданих сторін і власне намітились подальші кроки у співпраці, а на Фестивалі лише закріпились.

Віталій ПРОКОПЕЦЬ,
відділ зв’язків з громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування