День поля «ТОВ Західагропром»

Під час проходження навчальної практики, студенти 2-го – 3-го курсів спеціальності 201 «Агрономія», разом з керівниками практики, взяли участь у Дні поля, який відбувся на теренах аграрного полігону «Товариства з обмеженою відповідальністю Західагропром».

День поля був присвячений тематиці: «Технологія Spraytec для успіху агровиробництва (кукурудза, соя, соняшник)».

Під час проведення даного заходу студенти-практиканти з неабиякою цікавістю прослухали доповіді учасників Дня поля, зокрема, директора міжнародного розвитку компанії Spraytec Пабло Лафуенте Де Вольдера, який поділився досвідом застосування технології вирощування Spraytec в Аргентині.

Агроном-технолог ТОВ «Західагропром» Олег Анатолійович Фурманець провів презентацію самого проекту «Аграрний полігон». В рамках презентації він поділився з учасниками результатами досліджень по внесенню добрив та добавок в рідкому стані під сільськогосподарські культури.

Під час огляду дослідних ділянок, студентам-практикантам і всім учасникам заходу були продемонстровані сучасні технології внесення добрив і добавок в рідкому стані під сільськогосподарські культури.

Також під час своїх доповідей учасники даного заходу продемонстрували, на скільки інтенсивно і щільно добрива у рідкому стані вносяться під сільськогосподарські культури. Крім цього, як результат внесення добрив під різні культури (на прикладі кукурудзи і соняшнику), учасникам була продемонстрована різниця у висоті і стиглості культур при різних дозах внесення рідких добрив і добавок за технологією Spraytec.

Під час проведення Дня поля студенти-практиканти з неабияким інтересом слухали доповіді учасників, і зацікавились продемонстрованими сучасними технологіями внесення добрив під сільськогосподарські культури.

Олександр МОРОЗ,
кафедри агрохімії, грунтознавства та землеробства

Читайте нас також: 

                

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування