День поля компанії VITAGRO Врожай єдності

Викладачі кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства ім. С. Т. Вознюка і студенти спеціальності «Агрономія», викладачі кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища і лісового господарства та кафедри агроінженерії  відвідали День поля компанії VITAGRO, який відбувся 16.06.2023 року в с. Зоря Рівненської області.

Під час заходу був проведений цікавий та конструктивний діалог присутніх-аграріїв з народним депутатом та представником Аграрного комітету України Лабазюком Сергієм Петровичем з найбільш актуальних питань: виклики та проблеми агросектору внаслідок війни; втрати українського агропромислового комплексу від початку війни; державна підтримка аграріїв України та ЄС.

Цікаво та динамічно відбулося живе спілкування присутніх на заході «Врожай єдності» з директором із розвитку та інвестицій Групи компанії VITAGRO та членом правління Біоенегетичної асоціації України Савчуком Сергієм Дмитровичем.

Всім присутнім були представлені демо-посіви Semelita, новинки портфоліо та спілкування з представниками світових оригінаторів. Потужний інтерес та конструктивні пропозиції у присутніх-аграріїв викликали представлені  особливості технологій захисту та живлення для досягнення максимального економічного ефекту врожаю 2023 року.

Оксана ОЛІЙНИК,
кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства ім. С. Т. Вознюка


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування