День фізичної культури і спорту

Традиційно у другу суботу вересня відзначається День фізичної культури і спорту. Це свято здорових та цілеспрямованих людей.

Заняття фізичною культурою та спортом зміцнюють здоров’я, розвивають волю, цілеспрямованість, наполегливість.

Вже більше 60 років кафедра фізичного виховання НУВГП популяризує здоровий спосіб життя, залучає студентство до занять фізичною культурою і спортом та славиться своїми спортивними талантами.

Титуловані спортсмени, які були студентами НУВГП, відомі за межами України, вони здобували найвищі нагороди на престижних міжнародних змаганнях, зберігають і примножують славні традиції українського спорту, зміцнюють авторитет нашої держави у світовому спорті.

Земляк Ольга, заслужений майстер спорту з легкої атлетики, чемпіонка України, срібний призер чемпіонату Світу, чемпіонка Європи, бронзова призерка Олімпійських ігор у Лондоні (Англія) 2012 р. та фіналістка Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро (Бразилія) 2016 р.

Прищепа Наталія, заслужений майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, чемпіонка України, чемпіонка Європи, учасниця Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро (Бразилія) 2016 р.

Климюк Катерина, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, бронзова призерка чемпіонату Європи серед молоді (2017), чемпіонка Універсіади (2019), багаторазова чемпіонка та призерка національних першостей у спринтерських дисциплінах, рекордсменка України з естафетного бігу 4×400 метрів у приміщенні. учасниця Олімпійських ігор в Токіо (Японія).

Жох Олег, заслужений майстер спорту України з армспорту, чемпіон України, чемпіон Європи, чемпіон Світу 2011р., 2012 р., 2013 р., чотириразовий переможець Кубку Світу.

Вітаємо зі святом усіх фахівців, спортсменів та аматорів з Днем фізичної культури та спорту.

 

Читайте нас також: 

                

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування