Оцінювання корупційних ризиків

17 січня 2024 року проведено чергове засідання робочої групи з оцінювання корупційних ризиків в діяльності університету.

На початку засідання робоча група заслухала звіт начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції Захарця Анатолія Леонідовича  щодо результатів виконання в 2023 році «Антикорупційної програми Національного університету водного господарства та природокористування» та визнала проведену роботу задовільною.

Під час розгляду наступного пункту порядку денного Захарець А.Л.  довів до присутніх інформацію  про результати  оцінювання в 2023 році корупційних ризиків в діяльності університету, яке проводилося відповідно до вимог наказу ректора від 27.04.2023 року № 266 та наказу Національного агентства з питань запобігання корупції від 28.12.2021 року № 830/21 «Про вдосконалення процесу управління корупційними ризиками». 

На завершальній стадії цієї роботи, відповідно до п.12 глави 4 розділу ІІІ Методології управління корупційними ризиками, було сформовано реєстр ризиків. З 6 по 25 грудня 2023 року згідно з відповідної вказівки ректора, в колективах ННІ, кафедр та інших структурних підрозділах  університету відбулося обговорення змін до Антикорупційної програми НУВГП в частині, що стосується саме формування реєстру корупційних ризиків, в т.ч. за участю представника відділу з питань запобігання та виявлення корупції. Отримані пропозиції, доповнення та зауваження були використані при формуванні остаточного  варіанта вказаного документа.

Після тривалого обговорення кожного пункту оцінених корупційних ризиків та конструктивної дискусії робоча група прийняла рішення схвалити відповідні зміни до Антикорупційної програми НУВГП та подати їх на затвердження ректору.

22 січня п.р. наказом № 66 ректором університету були затверджені «Звіт за результатами виконання в 2023 році Антикорупційної програми НУВГП» та зміни до «Антикорупційної програми НУВГП». З документами можна ознайомитися на офіційному вебсайті університету за посиланням (файли: «Наказ зміни до Антикорупційної програми», «Звіт про виконання Антикорупційної програми в 2023 році», «Реєстр ризиків»).

 Анатолій ЗАХАРЕЦЬ,
відділ з питань запобігання та виявлення корупції


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування