Чергова академічна мобільність професора Ігоря Григуса

Наприкінці цього року відбулася чергова академічна мобільність доктора медичних наук, професора, директора навчально-наукового інституту охорони здоров’я НУВГП Ігоря Григуса.

Гуманітарно-природничий університет імені Яна Длугоша в Ченстохові (Польща), в рамках реалізації міжнародної академічної мобільності Visiting Professor, запросив професора Національного університету водного господарства та природокористування Ігоря Григуса в якості запрошеного професора з 05.12.2022 р. по 22.12.2022 р. для проведення лекцій з двох дисциплін польською мовою в його аудиторіях.

Це була коротко-циклова програма для проведення лекцій із спеціальних дисциплін загальною кількістю 60 годин для студентів університету. Національний університет водного господарства та природокористування має підписану відповідну умову з Гуманітарно-природничим університетом імені Яна Длугоша в Ченстохові, співпраця успішно розвивається.

Програму реалізації міжнародної академічної мобільності Visiting Professor Ігоря Григуса виконано повністю, підписано керівництвом факультету, всі залишилися задоволені співпрацею та домовилися про її продовження на наступний навчальний рік.

Адміністрація факультету запросила також студентів навчально-наукового інституту охорони здоров’я для участі в академічній мобільності у другому семестрі.

Ігор ГРИГУС,
ННІОЗ

 


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування